Tarieven

Nspire Advocatuur hanteert tarieven die afhankelijk zijn van het type zaak en het belang. U ontvangt niet voor iedere vraag die u stelt meteen een rekening, in tegendeel. U kunt altijd bellen of een email sturen en uw vraag vrijblijvend voorleggen of een afspraak maken voor een eerste kennismaking. Wanneer u besluit dat u van mijn diensten gebruik wilt maken, maken we afspraken over de kosten.

Vaste prijsafspraak

In veel zaken is het ook mogelijk om een vaste prijsafspraak te maken, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kunt u weloverwogen beslissen of u de zaak wel of niet wilt starten.

Start-up

Omdat een eigen onderneming starten al duur genoeg is, hanteert Nspire Advocatuur voor start-ups een aangepast (lager) tarief.

Daarnaast heeft Nspire Advocatuur het “starters pakket voor start-ups”. Dit houdt in dat u, voor een eenmalig vast bedrag en na een persoonlijk gesprek, een aantal gepersonaliseerde basis arbeidsrechtelijke overeenkomsten en checklists krijgt. Hiermee kunt u de meest voorkomende arbeidsrechtelijke kwesties zelf oplossen.

Heeft u daarna nog arbeidsrechtelijke vragen die u niet zelf kunt beantwoorden, dan kunt u deze kosteloos voorleggen voor een eerstelijns advies.

Rechtsbijstandverzekering

Ook als u een rechtsbijstandverzekering heeft, kunt u (na toestemming van uw verzekeraar) terecht bij Nspire Advocatuur. U heeft dan het voordeel dat de kosten worden gedragen door uw verzekering, terwijl u zelf de regie houdt op wie uw belangen behartigt.

Pro deo

U kunt bij Nspire Advocatuur ook terecht als u – op basis van uw inkomen – in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (een zogenaamde ‘toevoeging’). Of u van deze mogelijkheid gebruik kunt maken, wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Op de website www.rvr.org vindt u meer informatie over de voorwaarden voor het verkrijgen van een toevoeging.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?