mr. N. Sprengers

Het realiseren van een praktische en werkbare oplossing als u er zelf niet meer uit komt, dat is wat mij drijft. Daarvoor moeten alle puzzelstukjes bij elkaar worden gezocht en in de goede volgorde gelegd om zo te komen tot het voor u beste resultaat. Hierbij vertrouw ik op mijn kennis en ervaringen als advocaat en start-up ondernemer.

Nienke Sprengers

Ik ben Nienke Sprengers, in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ik heb de verdiepingsopleiding Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Academie afgerond en ben ik lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Na 11 jaar als advocaat ervaring te hebben opgedaan bij een middelgroot kantoor, heb ik mij als zelfstandig advocaat gevestigd in Utrecht. Mijn werkstijl kenmerkt zich door duidelijke en to the point communicatie. Geen eindeloze juridische uiteenzettingen waarom iets níét kan, maar concrete oplossingen hoe u uw doel wél kunt bereiken. Daarvoor maak ik graag kennis met niet alleen u maar ook uw onderneming. Een kijkje in de keuken maakt een probleem vaak meteen duidelijk en zorgt ervoor dat u van mij geen standaard antwoord krijgt, maar een oplossing die is toegesneden op uw branche, onderneming en bedrijfscultuur.

Met mijn eigen kantoor specialiseer ik me in het arbeidsrecht, waarbij ik ook vaak start-ups begeleidt in hun eerste stappen als werkgever. De energie die uitgaat van een startende ondernemer en de uitdaging oplossingen te vinden die passen binnen het budget en bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf, maken het extra leuk om voor start-ups te werken.

Waar mogelijk geef ik workshops, lezingen en inhouse-trainingen op het gebied van het arbeidsrecht. Ik geloof in het delen en overdragen van kennis zodat de zelfredzaamheid wordt vergroot. Mijzelf overbodig maken is daarbij de ultieme uitdaging.

Tot slot, of eigenlijk in de eerste plaats ben ik ondernemer. In dat kader ben ik onder andere betrokken bij start-ups op het gebied van ICT en privacy.

Meest recente nieuwsberichten

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?